Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Πως θα καταλάβετε την γυναίκα σας αν υπάρχει υπόθεση "γλειφιτζούρι"

Οι περισσότεροι παντρεμένοι πολλές φορές όταν βλέπουν μια ψυχρή συμπεριφορά της γυναίκας τους, νομίζουν πως μπορεί να έχει εραστή. 

Θυμάμαι μια περίπτωση μιας παντρεμένης, που ήταν με το γκόμενο σε διπλανά τραπέζια, και κάθονταν πλάτη πλάτη.. και μίλαγαν κρυφά, ώσπου έφτασε ο σύζυγός και ούτε που είχε πάρει χαμπάρι πως πίσω απο τη πλάτη της γυναίκας τους κάθονταν ο εραστής. 


Ήταν τόσο υποκριτικό που έβλεπα να συμβαίνει, και ήθελα να πάω να του πω πως έχει η κατάσταση, αλλά σε ξένες υποθέσεις δεν ασχολούμαι συνήθως. 

Όπως αποκαλύπτει το trikalaweb, οι γυναίκες κερατώνουν τους άντρες τους είτε απο βαρεμάρα... kai θέλουν ένα "διαφορετικό καυτό φαγητό" να δοκιμάσουν, ή και απο την οικονομική κρίση, που περνάνε τα σημερινά ζευγάρια. Επίσης, στον εργασιακό τομέα, οι παντρεμένες έχουν δείξει πως την κάνουν την απιστία τους.

Ας δούμε μερικά κολπάκια πως θα τσεκάρετε την γυναίκας σας αν σας κερατώνει.

Οι κρυφές κάμερες μέσα στο σπίτι είναι μια λύση, και καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σ έναν ντετέκτιβ ή σ έναν ειδικό απο άλλη πόλη να σας τις τοποθετήσει. 


Συνήθως, τα παράνομα ζευγαράκια επιλέγουν να συναντιούνται σε ξενοδοχεία άλλων πόλεων, ή συναντιούνται σε απόμερα μέρη για να κάνουν έρωτα. 

Δυστυχώς, οι απατημένοι σύζυγοι το μαθαίνουν πάντα τελευταίοι ότι η γυναίκα τους κάνει απιστίες.

Ας δούμε τα ψυχολογικά σημάδια της απιστίας:


1) Υπερβολική τρυφερότητα και γλυκύτητα απέναντί σας, αυτό μπορεί να είναι κακό σημάδι. Πρόκειται συχνά για κίνηση αντιπερισπασμού, προκειμένου να απασχολήσει το “βλέμμα” σας αλλού.


2) Βλέπετε μια διαφορετική προσωπικότητα από αυτήν που γνωρίζατε.


3) Τάση να προκαλέσει καυγά ή να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σας, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει προφανής λόγος. Η τεχνητή ένταση που δημιουργεί προκύπτει από την προσπάθειά να δώσει μια δικαιολογία στον εαυτό της για αυτό που κάνει και να απενοχοποιηθεί. 


4)Μην απορήσετε αν σας κατηγορήσει ότι εσείς την απατάτε


5) Έχει γίνει αναξιόπιστη και το Σαββατοκύριακο που είναι μαζί σας είναι απόμακρη. Της λείπει το σουξουμούτσου του εραστή. 


6) Αν δυσκολεύεστε να θυμηθείτε την τελευταία φορά που κάνατε σεξ τότε δεν είναι παράλογο να σκεφτείτε ότι κάπου αλλού πηγαίνει και περνάει καλά.