Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Κινηση Πολιτών Καρδίτσας - Μαζική-δυναμική απάντηση στην καλοκαιρινή επίθεση των αρπακτικών!

Μαζική-δυναμική απάντηση στην καλοκαιρινή επίθεση των αρπακτικών!
Δύο πλειστηριασμοί ακινήτων γίνονται στην πόλη μας, αυτή την Τετάρτη 26/7. Ο ένας από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας και ο άλλος απ’ την ALPHA BANK.

Τα αρπακτικά των τραπεζών δεν ξεχωρίζουν καλοκαίρι και χειμώνα. 730 πλειστηριασμοί μες στον Ιούλιο στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας με τους 279 να διεξάγονται την τελευταία Τετάρτη. Κι από Σεπτέμβρη, που έχουν ήδη προγραμματιστεί 847 πλειστηριασμοί χωρίς ακόμη να έχουν τελειώσει οι δημοσιεύσεις, θέλουν να το κάνουν ακόμη πιο εύκολο γι αυτούς: Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί με το πάτημα ενός κουμπιού. Να σου αρπάζει η τράπεζα το σπίτι κι ότι σου έχει απομείνει σε χρόνο μηδέν!

Δεν θα το επιτρέψουμε! Κανένα σπίτι στα χέρια κράτους – τραπεζίτη!

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ την Τετάρτη 26/7, 3.30 μ.μ. στο Ειρηνοδικείο Καρδίτσας

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ενάντια στους πλειστηριασμούς, για το δικαίωμα όλων στη στέγη, τη δουλειά, την ενέργεια, το νερό ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ! 

Μέτωπο λαϊκής οργάνωσης και πάλης όχι μόνο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την πολιτική αρπαγής της λαϊκής περιουσίας. Οφείλουμε να γίνουμε επικίνδυνοι συνολικά για το σύστημα και την πολιτική κυβέρνησης, Ε.Ε. και κεφαλαίου και να τους στείλουμε στα «αζήτητα της ιστορίας».

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:
Τώρα είναι η ώρα που πρέπει όλοι μας να στρατευτούμε σ' αυτή τη μάχη!
Τώρα τα δικαιώματα και τα όνειρά μας μπορούν και πρέπει να γίνουν ο εφιάλτης τους!

ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ!


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ & ΓΗΣ STOP