Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Συνάντηση στα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας των διοικητών της Πυροσβεστικής με τους βουλευτές Καρδίτσας του Συριζα

Στα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, συνάντηση των διοικητών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας, κ. Κορέλα Σ., των Σοφάδων, κ. Νταουτά Γ., του Παλαμά, κ. Σίμου Β. και του Μουζακίου, κ. Φούκα Στ., με τους βουλευτές Καρδίτσας Παναγιώτα Βράντζα και Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου και εκπρόσωπο του βουλευτή Σπύρου Λάππα, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα στο πλαίσιο ενάσκησης των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο αρμόδιος συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Αντωνίου. Σύντομη συνάντηση είχε το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και με τους εργαζόμενους πυροσβέστες.
Στις συναντήσεις συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που αφορούν στην αντιπυρική προστασία του νομού, με σκοπό την αποτελεσματικότερη δυνατή πρόληψη και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
Στο ίδιο πλαίσιο, τέθηκε, άλλωστε, και το ζήτημα της υλικοτεχνικής ενίσχυσης των κατά τόπους Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (Σοφάδων, Παλαμά και Μουζακίου), ως προς τα οποία έχει ήδη δρομολογηθεί η αναγκαία επισκευή των μηχανημάτων, οχημάτων κλπ., εν όψει και της θερινής περιόδου.
Διαπιστώθηκε ότι σε επίπεδο προσωπικού, ο νομός μας είναι επαρκώς καλυμμένος με αξιόμαχο και έμπειρο δυναμικό, κάποια δε, ζητήματα που αφορούν το κεντρικό κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας (επισκευή στέγης, αποχέτευση κλπ) υπήρξε δέσμευση ότι θα προωθηθούν προς επίλυση.