Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ BODY CONTACT ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ

     
 Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι διασυλλογικοί αγώνες BODY CONTACT πλήρους επαφής στον Παλαμά Καρδίτσας υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING και την στήριξη του Δήμου Παλαμά. Διοργανωτής Σύλλογος ήταν ο Α.Σ.ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ  και συνδιοργανωτής ο Α.Σ.ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΠΑΛΑΜΑ.
       Πάνω από 1000 επισκέπτες σ’ ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο, 342 συμμετέχοντες , 16 dojos από όλη την Ελλάδα δείχνει την δυναμική αυτών των αγώνων και την αγάπη των κατοίκων του Παλαμά για το συγκεκριμένο άθλημα. Τα dojos που συμμετείχαν ήταν από Λάρισα , Βόλο, Κιλκίς, Ρόδο, Ξάνθη, Αθήνα 5 dojos (Μεταμόρφωση , Νέο Ηράκλειο, Βύρωνα, Γαλάτσι, Νέα Λιόσια ), Νέα Σάντα Κιλκίς, Αγριά Βόλου, Τσαγκαράδα Πηλίου, Καβάλα , Φίλιπποι Καβάλας και ο Παλαμάς.
       Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Θεσσαλίας που μας έδωσε την άδεια για τη διεξαγωγή των αγώνων, τον Α.Σ.ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ που επέλεξε την φιλόξενη πόλη μας, τον Α.Σ.ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΠΑΛΑΜΑ που ήταν η ψυχή των αγώνων, τον τεχνικό διευθυντής της διοργάνωσης Κοσμίδη Γεώργιο, τα dojos από όλη την Ελλάδα για τη συμμετοχή τους καθώς και όλους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες.

        Αυτή ήταν η τέταρτη μεγάλη διοργάνωση τα δυόμιση τελευταία χρόνια που διεξάγεται στον Παλαμά. Θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε να διεξάγουμε μεγάλους αγώνες.