Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Γερμανικό Τηλεοπτικό Συνεργείο στις 23 Μαρτίου στη Θεσσαλία

Μια σημαντική ενέργεια προβολής της Θεσσαλίας στη Γερμανική αγορά εξασφάλισαν η MarketingGreece και η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο ιδιωτικός Γερμανικός τηλεοπτικός σταθμόςChannel Sat 1θα επισκεφθεί τα Μετέωρα, το διάστημα 23-26 Μαρτίου, με στόχο να καταγράψει με τον τηλεοπτικό φακό τα μοναστήρια, το επιβλητικό τοπίο και την ευρύτερη περιοχή με τις δραστηριότητές της. Παράλληλα, ηMarketingGreece, θα διαθέσει στον σταθμό έτοιμοfootageυλικό μεπλάνα των νησιών (Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος)και του καλοκαιρινού τουριστικού προϊόντος, όπως έχουν προκύψει από τα γυρίσματα που υλοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 2016. 

Ως αποτέλεσμα, ο σταθμός θα δημιουργήσειτηλεοπτικό αφιέρωμα, το οποίο θα παρουσιαστεί στην πρωινήτηλεοπτική εκπομπήSat 1 Fruhstucksfernsehen, με ακροαματικότητα 1 εκατ. θεατές/ανά επεισόδιο. 

Η ενέργεια αυτή αποτελεί μια ακόμα δράση για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας, στοχευμένα στην αγορά της Γερμανίας, που αποτελεί μια από τις κύριες αγορές ενδιαφέροντος και στόχευσης και έρχεται ως συνέχεια τουbloggertripτου Πηλίου (Δεκέμβριος 2016) και του δημοσιογραφικού ταξιδιού στα Τρίκαλα (Φεβρουάριος 2017).