Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ατάκες : «Λεφτά υπάρχουν»


Καθοδόν προς την 19η Ιανουαρίου 2017!

Από τον αντιμνημονιακο επαναπατριζόμενο Θεσσαλό Πολίτη Βάιο Φασούλα

Απ’ αφορμή τη συνάντηση «κορυφής» της κας Φ. Γεννηματά με τον «Λεφτά υπάρχουν», πρόσφατα γράφαμε για το… «Θέμα της ημέρας …υψηλών κομματικών προδιαγραφών που άνοιξε το σάπιο σεντούκι και άδειασε το αλλοιωμένο περιεχόμενο να αεριστεί από τη ναφθαλίνη για να το χρησιμοποιήσει ως «πολιτικό» εμπόρευμα σε μια επίσης αλλοιωμένη κομματική αγορά από τους ίδιους. Μια συνάντηση που μόνο στο πάλαι ποτέ ξοφλημένο ΠαΣΟΚ θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί από αυτούς γι’ αυτούς, όπως άλλωστε φαίνεται και στο κομματικό τους σύμβολο, «μόνο μαζί μπορούμε…».
Σήμερα απ’ αφορμή την αναμενόμενη δίκη του ΓΑΠ- για τα «λεφτά υπάρχουν» στις 19 Ιανουαρίου 2017, θέλουμε να πιστεύουμε πως ο εορτασμός των Φώτων να φώτισε την ελληνική κοινωνία και όσους ασχολούνται με δίποδα όντα που πρόσβαλαν και ζημίωσαν την πατρίδα. Δυστυχώς, η δημοκρατία στον τόπο μας σε ακραίες-προδοτικές περιπτώσεις είναι χαλαρή και αυτό το βλέπουμε στην ελευθερία που απολαμβάνουν τρωκτικά που έπρεπε να ήταν, τουλάχιστον, φυλακή. Και είναι τύποι σαν τον "λεφτά υπάρχουν" που χωρίς κανένα ίχνος ντροπής και ενοχής κυκλοφορούν ανάμεσά μας και όχι μόνο. Προσπαθούν να επανασυνδέσουν την κομματική αποστροφική τους μπόχα με τους εναπομείναντες ψηφοφόρους της αθλιότητας. Ελλάς το μεγαλείο σου. Ντροπή σας, ψευτοέλληνες, όσοι ανέχεστε τη σαπίλα στον τόπο μας.
Το ΠαΣΟΚ δεν πρόκειται να σας μοιράσει παράδες κι ούτε να σας βολέψει σε θέσεις…, εκτός  αν η κυρία Γεννηματά έχει ορισμένες κρατημένες θέσεις σε τράπεζα…, που κάποιοι δύστυχοι και ξοφλημένοι, φερέφωνα της ματαιότητας οραματίζονται, τρέφουν φρούδες ελπίδες…,(κύριο χαρακτηριστικό τους…,) και τρέχουν σαν το σκύλο να αρπάξουν κανένα κόκαλο να γλύψουν. Δεν μάθανε, οι άμοιροι, πως το κομματικό φαγοπότι τέλειωσε και το μόνο που κάνουν με τις εμφανίσεις τους είναι να γελοιοποιούνται και επιπλέον να εισπράττουν την αποδοκιμασία και οργή της υγιούς και άσπιλης-ακομάτιστης κοινωνίας...
Ε.Ε. –Τρίκαλα  Ιανουάριος 16  2017   www.fasoulas.de    e-mail: vaios@fasoulas.de