Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Όλοι μαζί μπορούμε - Να αλλάξουμε το ελληνοευρωπαϊκό αλαλούμ

Γράφει ο αντιμνημονιακός  επαναπατριζόμενος  Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

«Τούτοι είναι, ταύτα είναι, των πραγμάτων η ροή
συνυπεύθυνοι πολίτες που δεν έχουν ακοή
ν’ αφουγκράζονται τα πάθια, να θωρούν τους οιωνούς
κι αυτούς που δείχνει η φύση, που εσύ τους παρακούς…»
(Από το «Καλειδοσκόπιο στην ποίηση-Αχ ετούτος ο αιώνας-2016»)
*                       *                            *                            *                       *
Πέρα από τα αλλεπάλληλα …αριστερά ψαλιδίσματα σε συντάξεις, που ο Συριζανελ, μετά από συμφωνίες και εντολές με των ευρωπαίων «δανειστών» μας,  με αυταρχικό τρόπο επέβαλε στην …αναπτυσσόμενη …αριστερά ελληνική κοινωνία, έρχονται οι άγριοι του βορρά πραίτορες, μασόνοι, αποικιοκράτες και φασίστες της χάβρας της «ΕΕ», για πολλοστή φορά και εκβιάζ0υν την Ελλάδα, μάλιστα σε μια εποχή που βρίσκεται αντιμέτωπη με φυσικές καταστροφές, να απαιτεί την εφαρμογή των προαπαιτούμενων???αλλιώς δεν πρόκειται να εκταμιευτούν τα 2,8 δις.
«Ευρωπαϊκές» επαναλήψεις, γνωστές και εμετικές, τι άλλο θα μπορούσαν να περιμένουν οι έλληνες πολίτες από μια κάβα αθλίων της «ΕΕ»; Αν είχαν ελάχιστη τσίπα, θα έδειχναν, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ανοχή οι υπάνθρωποι, που πέρα της ασυδοσίας που τους διακρίνει, η βδελυγμία, ο αμοραλισμός και ο εκμαυλισμός τους αποτελούν μέρος των κυριοτέρων χαρακτηριστικών τους.
Αυτή είναι η «Ενωμένη Ευρώπη», που πολλοί έλληνες μετανάστες στη Γερμανία δεκαετίες ασχολήθηκαν μαζί της να τη φτιάξουν μια ένωση των λαών και όχι των τραπεζών. Μια ένωση που τα νότια άκρα της θα αποτελούσαν λαούς κρατών-εθνών και όχι εξαρτημένα καντόνια και οι κυβερνήσεις τους θα κρατούσαν μακριά τον βαρούχειο.
Παρεμπιπτόντως με ό, τι γράφουμε τα εννοούμε. Τα κόμματα της Ελλάδας απότυχαν παταγωδώς επειδή δεν ήταν κόμματα αλλά εταιρίες ή συμμορίες ή γκρουπούσκουλα που καταβρόχθισαν τα πάντα. Ο Συριζανελ δεν πρόλαβε να
καταβροχθίσει αλλά και ούτε εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που ο λαός του έδωσε. Στην ταφόπλακα που οι προηγούμενες εταιρείες ΝουΔου και ΠαΣΟΚ έχουν ρίξει σκεπάζοντας την Ελλάδα ζωντανή, έχει βάλει και αυτός το χεράκι του. Οι υπογραφές, δυστυχώς δεν αλλοιώνονται.
Όσο για τον πρόεδρο της Ν.Δ. που θέλει εκλογές, θα πρέπει πρώτα να κοιτάζει τον καταστρεπτικό ρου των δεκαετιών του κόμματός του που τα τζάκια δημιούργησαν και μετά να μιλάει. Εδώ η Ελλάδα πνίγεται και ο κ. Μητσοτάκης στο βιολί του ασχολείται με αντιπαραθετικές νότες. Αστείο ε!. Ο κόσμος τους έχει μάθει, αυτός ο κόσμος που τον θέλουν αποβλακωμένο του έχει στο πετσί. Και επιπλέον ο φιλελευθερισμός για την Ελλάδα και τον ελληνισμό ήταν και είναι ο νεκροθάφτης. Λοιπόν…
«Ο προσανατολισμός στο κέρδος σε συνδυασμό με τον ανταγωνισμό είναι η αιτία της αστάθειας στη συσσώρευση και τη χρησιμοποίηση του κεφαλαίου, που οδηγεί στην ύφεση». (Α. Αϊνστάιν)
«EΕ», Ελλάδα, Σεπτέμβριος 09 2016  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de