Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ακούτε, ρεεεε! Είναι κανείς εδώ; Όλοι μαζί μπορούμε, ρεε!


Από τον επαναπατριζόμενο Θεσσαλό Πολίτη Βάιο Φασούλα

Το «όλοι μαζί μπορούμε» θυμίζει η μοιάζει με βούτυρο στο πικρό ψωμί των πολιτών της… ευνομούμενης Ελλάδας. Αυτό το σλόγκαν…, «όλοι μαζί μπορούμε…,» ακούγεται μεν ανθρώπινο αλλά είναι προπαγανδιστικό και εξίσου αποπροσανατολιστικό. Η έμφαση και η έντονη συχνότητα που δίνεται, επιβεβαιώνει αυτή την προπαγανδιστική καμπάνια. Το ίδιο ισχύει και για τα συσσίτια σε δήμους και ενορίες και για τον εθελοντισμό και για τις περιβόητες ΜΚΟ και για τον ανθελληνισμό που υπάρχει στη Χώρα.
Όλοι μαζί μπορούμε!! Σίγουρα ναι! Μπορούμε, αν θέλουμε να ανατρέψουμε, όχι τον ήλιο, αλλά τους υποστηριχτές του συστήματος. Τα άλλα είναι υποβάθμιση της νοημοσύνης-πείτε το πλύση εγκεφάλου, αν σας αρέσει.
Ο άνθρωπος, ο έλληνας στην προκειμένη περίπτωση δεν χρειάζεται καμία παρότρυνση από ΚΑΝΕΝΑΝ για το αυτονόητο. Τον συνάνθρωπό του τον βοηθά όταν μπορεί και όπου φτάνει. Για τα συσσίτια, στον ρου της απάνθρωπης κατάστασης-δημιούργημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, γίνεται προσπάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, να αφομοιώσουν οι πολίτες το συσσίτιο ως «δώρο θεού», να μη γκρινιάζουν αν παίρνουν λίγο μισθό ή αν είναι άνεργοι και να ευχαριστούν τους …δημιουργούς-συνδιοργανωτές-δούλους του συστήματος που τους προσφέρουν ένα πιάτο φαί??
Οι ΜΚΟ είναι το μασκαραλίκι του αιώνα. Πληρώνει το κράτος…,( ο ηλίθιος φορολογούμενος, δηλαδή…,) να τρώνε οι κηφήνες. Φαί, φαί η κοινωνία των νεοελλήνων… μη βασκαθούν. Τόσα σκάνδαλα ακούμε κατά καιρούς από κάτι τέτοιες οργανώσεις και περιβόητα ιδρύματα, τα οποία αρμέγουν το κράτος.
Όσο για τον εθελοντισμό, ο λογικός άνθρωπος δεν πετά σκουπίδια πουθενά, αγαπά το περιβάλλον και το σέβεται. Αν υπάρχουν ανεγκέφαλοι, υπάρχουν για να δείχνουν την διακαώς απρεπή συμπεριφορά τους και να θυμίζουν την απουσία της Παιδείας. Επιπλέον η ασυδοσία του φασιστοσιωνιστικού συστήματος(το κεφάλαιο) εδώ και δεκαετίες ζει στην υπερσυγκέντρωση του κεφαλαίου και αυτό το βλέπουμε στη «πτώχευση» ολόκληρων λαών, όπως και εδώ στην Ελλάδα. Κυβερνήσεις και μουμουε σθεναρά ανταποκρίνονται στα μεγάλα σημάδια που αφήνει η Ν.Τ.Π. Παιδεία θέλει η Ελλάδα για τους πολίτες της και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε όλοι μαζί. Από κει και πέρα μιλάμε για θέματα που δεν έχουν καμιά σχέση με την σκληρή και πικρή πραγματικότητα.

Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα,  Αύγουστος 27  2016  pelasgos@fasoulas.de Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   www.fasoulas.de