Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Η πολιτική της Αριστεράς είναι η άρνηση, η αντίδραση και ο αγώνας για την ανατροπή της καθεστηκυίας τάξης

είτε αυτή λέγεται  φασιστοσιωνιστική παγκόσμια δικτατορία, είτε λέγεται pax Americana, είτε «παγκοσμιοποίηση», είτε «Ευρωπαϊκή Ένωση», είναι η «σύγχρονη» Λερναία Ύδρα και η σημερινή συγκυβέρνηση, αποτελεί ένα από τα κεφάλια της…

Καλοκαιρινό Πολιτικό αφιέρωμα από τον επαναπατριζόμενο Θεσσαλό Πολίτη Βάιο Φασούλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΑΧΛΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ..., ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Κ.Α…, ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΝΙΓΕΤΕ. ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΟ ΤΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ…ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. 09-07-2016. 
«Στις στρωματοποιημένες πολιτείες του κόσμου απ’ τις ληστρικές επιδρομές του μεγάλου κεφαλαίου, η πορεία του χρεοκοπημένου συστήματος, του οποίου με ποικιλόμορφα καμουφλάζ προσπαθούν να καλύψουν και να επιβραδύνουν τη δύση του, στην Παγκόσμια Ημερήσια Διάταξη τίθεται ακατόρθωτο και αφύσικο». ΒΦ.


Βάιος Φασούλας
Ε.Ο. Καλαμπάκας 134
42131 ΤΡΙΚΑΛΑ
τηλ: +30 24310 72132