Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Συγχαρητήρια δήλωση Δημάρχου Σοφάδων για την ποδοσφαιρική επιτυχία των παίδων της 4ης Περιφέρειας

Ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος για την επιτυχία των παίδων της 4ης Περιφέρειας (ΕΠΣ Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, Πιερίας) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για την προεπιλογή Εθνικών Ομάδων Παίδων έκανε την εξής δήλωση:
«Η πρωτιά που κατέλαβε η ομάδα παίδων της 4ης Περιφέρειας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για την προεπιλογή Εθνικών Ομάδων Παίδων αποτελεί επιτυχία μεγάλης αξίας και σημασίας για όλους μας.
Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό μάλιστα με το δεδομένο ότι οι προπονητές της ομάδας Τασιούλης Λεωνίδας και Καραγεωργόπουλος Βησσάρης αλλά και τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας κατάγονται απ’ το δήμο μας καταδεικνύει περίτρανα αφενός μεν τον τεράστιο αθλητικό πλούτο της περιοχής μας, αφετέρου δε, τον μεγάλο και σκληρό αγώνα που καταβάλλουν οι παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για την ανταγωνιστική παρουσία των ομάδων μας και των ποδοσφαιριστών μας όχι μόνο σε επίπεδο Π.Ε Καρδίτσας αλλά και πανελλήνια.
Είναι επίσης αξιοσημείωτο, και οφείλω να το τονίσω και να το αναδείξω, το γεγονός ότι δύο εκ των βασικών συντελεστών αυτής της πανελλήνιας πρωτιάς είναι Σοφαδίτες τσιγγάνοι ποδοσφαιριστές. Είναι κι αυτό μια απάντηση προς κάθε κατεύθυνση για όλα όσα μας καταλογίζουν το τελευταίο διάστημα σχετικά με την υποτιθέμενη ρατσιστική μας διάθεση απέναντι σε τσιγγάνους. Εμείς συνεχίζουμε να είμαστε εθελοντές κι όχι ακριβοπληρωμένοι και μισθωμένοι αντιρατσιστές.
Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν σ’ όλους τους παράγοντες που μόχθησαν και κατάφεραν αυτό το πανελλήνιο επίτευγμα»