Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Προσοχή! Καθαρά δολοφονικές οι επιθέσεις!

oι ανακοινώσεις των γιατρών του Νοσοκομείου Νίκαιας σχετικά με τον βαρύ τραυματισμό του διαδηλωτή όπως και οι πληροφορίες από τον Ευαγγελισμό για τον επίσης βαρύ τραυματισμό δεύτερου διαδηλωτή αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση της ξένης κατοχής ήταν αποφασισμένη να θρηνήσουμε χθες θύματα.
Το «κάταγμα κρανίου με επισκληρίδιο αιμάτωμα κ.λ.π.» δεν είναι κάποια από τις περιπτώσεις των τραυματισμών που συναντάμε στις επιθέσεις εναντίον των διαδηλωτών. Μόνο σε περιπτώσεις όπως της δολοφονίας Τεμπονέρα το 2000, της δολοφονίας Κουμή το 1989 και παλαιότερα του Γ. Λαμπράκη, δηλαδή σε περιπτώσεις όπου ήταν προαποφασισμένο και επιδιωκόμενο το ανάλογο δολοφονικό αποτέλεσμα είχαμε χτυπήματα τέτοιας φύσης!
Δεν είναι εύκολο, ακόμη και με τη θηριωδία, των ΜΑΤ να υπάρξει ένα τέτοιο χτύπημα όπως επίσης δεν είναι και καθόλου εύκολο να υπάρξει «ενδοκοιλιακή αιμορραγία και ρήξη σπληνός» η οποία συνέβη κατά τον τραυματισμό του άλλου διαδηλωτή. Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο για να επιτευχθεί χρειάζεται ενέργεια μιας ισχυρής τροχαίας σύγκρουσης!
Η κυβέρνηση του Γερμανικού οικονομικού Ράιχ και της σπείρας του ΔΝΤ έχει χάσει από καιρό κάθε μέτρο... Φαίνεται ότι τώρα μπροστά σε μια διαφαινόμενη προοπτική λαϊκής εξέγερσης και της ανατροπής της δε θα διστάσει να δοκιμάσει μεθόδους που μόνο στις πατρίδες της του Τέξας και του Γερμανικού ιμπεριαλισμού μπορούν να ευδοκιμούν.
Μεθόδους οι οποίες εδώ έχουν εξοστρακισθεί από καιρό.
Χρειάζεται εκτός από την επαγρύπνηση και την ευρύτατη καταγγελία ένας στοιχειώδης τουλάχιστον συντονισμός όλων των δυνάμεων που κινητοποιούνται. Και αυτό χρειάζεται να γίνει άμεσα.