Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Συνάντηση με το συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Ντίτορα Νικόλαο είχε την Παρασκευή 14 Ιουλίου αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με τη βουλευτή κ. Παναγιώτα Βράντζα, το συντονιστή κ. Ηλία Αντωνίου και το μέλος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Παναγιώτη Κρύο. Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αφού πρώτα συνεχάρη τον κ. Ντίτορα για την ανάληψη των καθηκόντων του, ζήτησε τη συνεργασία και τη συμπαράστασή του για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που άπτονται και απασχολούν το νομό Καρδίτσας.
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, εκτός από τον έλεγχο νομιμότητας των αποφάσεων της αυτοδιοίκησης, έχει υπό  τη δικαιοδοσία της σημαντικούς τομείς αρμοδιοτήτων, όπως τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, τα δάση, θέματα περιβαλλοντικά, την αδειοδότηση λατομείων και των έργων Α.Π.Ε.(Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας).

Ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Ντίτορας και η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησαν να υπάρξει στενή συνεργασία για άμεση αντιμετώπιση και λύση των προβλημάτων που απασχολούν ή θα απασχολήσουν στο μέλλον το νομό μας.