Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Εγκαίνια Αστυνομικού τμήματος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας χαιρετίζει την έναρξη λειτουργίας του Αστυνομικού τμήματος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα. Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 16 Ιουλίου στις 11:30 π. μ. παρουσία του Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Αναγνωστάκη.
Να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβανόμενη τις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης των ορεινών και τουριστικών περιοχών του νομού μας, εκτός της αναβάθμισης των περιφερειακών Α. Τ. Μουζακίου και Σοφάδων, όχι μόνο απέτρεψε την κατάργηση του Α. Τ. Παλαμά που είχε δρομολογηθεί από προηγούμενη κυβέρνηση αλλά το αναβάθμισε. Δημιούργησε δε, για μεν το Δήμο Αργιθέας τον αστυνόμο της περιοχής, για δε το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, αυτοδύναμο Α. Τ. πλήρως επανδρωμένο με έδρα το Μορφοβούνι.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και με αυτό τον τρόπο συμβάλλει στην πραγματοποίηση της αποκέντρωσης σε τομείς που βοηθούν την καθημερινότητα του πολίτη.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι στην περιοχή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα θα παραμένει μόνιμο Πυροσβεστικό όχημα για όλη τη θερινή περίοδο.