Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Μαζικός δυναμικός ανυποχώρητος αγώνας για τα σπίτια μας, τα δικαιώματα και τη ζωή μας!

Φίλε, γείτονα, συμπολίτη, 
Κυβέρνηση και Ε.Ε., με την ψήφιση του 4ου μνημονίου και το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας θεσμοθέτησαν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για να μπορούν -πολύ πιο εύκολα, γρήγορα και προσοδοφόρα για τις τράπεζες- ν' αρπάζουν το σπίτι μας, το μαγαζάκι του μικροεπαγγελμα-τία, το οικοπεδάκι που κληρονομήσαμε από τους γονείς μας ή το χωραφάκι του αγρότη. Αφού 7 χρόνια τώρα με τα μνημόνιά τους οδήγησαν στην ανεργία και την ανέχεια και φτωχοποίησαν την κοινωνική πλειοψηφία, επιδιώκουν τώρα με το πάτημα ενός κουμπιού να μπορούν ν' αρπάζουν ότι απέμεινε από τη λαϊκή περιουσία.
Η όξυνση αυτή της επίθεσης στα φτωχά λαϊκά στρώματα δεν έμεινε αναπάντητη. Το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς σε  όλη τη χώρα δίνει τη μάχη πολύ καιρό τώρα, μη επιτρέποντάς να πραγματοποιήσουν πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία, δηλώσαμε πως, ούτε μπροστά στο νέο φόβητρο, τη νέα «ΤΙΝΑ» (Δεν υπάρχει εναλλακτική) που μας προβάλλουν, θα σταματήσουμε.
Ως κίνηση πολιτών κατά των πλειστηριασμών του νομού Καρδίτσας  κάνουμε ξεκάθαρο ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν’ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ μέχρι την κατάργηση του νόμου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη θεσμοθέτηση ενός νομοθετικού πλαισίου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ και περιουσίας από τις αρπακτικές διαθέσεις τραπεζών, κράτους, δήμων και ταμείων!

Φίλε, γείτονα, συμπολίτη, 
Τώρα είναι η ώρα που πρέπει όλοι μας να στρατευτούμε σ' αυτή τη μάχη.
Γιατί αν σήμερα κινδυνεύει το σπίτι ή το μαγαζάκι του (γνωστού ή άγνωστου) συμπολίτη ή γείτονά μας, αύριο θ’ αρπάξουν του αδερφού μας ή το δικό μας...
Γιατί τώρα το ξέρουμε καλά: οι κινήσεις τους δείχνουν το φόβο τους απέναντι σ' ένα κίνημα που γράφοντας στις σημαίες του τον ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΑΓΩΝΑ, γίνεται συνολικά επικίνδυνο για την πολιτική τους!
Γιατί τώρα τα δικαιώματα και τα όνειρά μας μπορούν και πρέπει να γίνουν ο εφιάλτης τους!

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ την Τετάρτη 28 Ιουνίου, 3.30 μ.μ.
και κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο
KAΡΔΙΤΣΑΣ

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ STOP - Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ