Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Πρόγραμμα συναντήσεων του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Καρδίτσα


Στην Καρδίτσα θα βρίσκεται την Παρασκευή 16 Ιουνίου ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, στα πλαίσια των πολιτικών εξορμήσεων στελεχών της ΛΑΕ στην ελληνική περιφέρεια και συναντήσεων με τοπικούς φορείς και πολίτες.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ θα φτάσει στην Καρδίτσα πριν το μεσημέρι και θα έχει τις εξής δραστηριότητες:

1.  Στις 11.30’ το πρωί θα επισκεφτεί με κομματικό κλιμάκιο το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της ΔΕΗ, όπου θα συναντηθεί με τη Διεύθυνση του ΥΗΣ και στη συνέχεια θα συζητήσει με τους εργαζόμενους του σταθμού.
2.   Στις 13.00’ θα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με το συντονιστικό των συνταξιουχικών φορέων του νομού, από όλους τους κλάδους, στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καρδίτσας, με την παρουσία και του προεδρείου του Ε.Κ.
3.   Στις 15.:00’, από το στούντιο της Καρδίτσας του Θεσσαλία TV,  θα δώσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιάννη Κολάτο, στην εκπομπή του, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά.
4.   Στις 18.15’ το απόγευμα, στο χώρο του Παυσίλυπου, έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.
5.   Στη συνέχεια και μέχρι τις 9μμ, ο κ. Λαφαζάνης, επικεφαλής στελεχών, μελών και φίλων της ΛΑΕ, θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά της πόλης της Καρδίτσας, όπου θα έχει επαφές και θα συζητήσει με εμπόρους και καταναλωτές…
6.   Στις 21.00, επιστροφή και πάλι στο Παυσίλυπο, όπου θα γίνει ανοιχτή συνάντηση και “χαλαρή” κουβέντα με αγωνιστές της Αριστεράς και προβληματισμένους πολίτες του νομού, σε αναζήτηση λύσεων διεξόδου από τη σημερινή πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας μας.

** Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 17/6/2017, ο γραμματέας της ΛΑΕ θα περιοδεύσει στο νομό Τρικάλων.