Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΕΠΑΜ Μαγνησίας - για εκδήλωση σχετικά με ΔΕΗ στην Αργαλαστή

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 & ώρα: 11.00 π.μ. στην αίθουσα του Κ.Ε.Γ.Ε. Αργαλαστής το Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:

«Ο Τομέας της Ενέργειας στην Ελλάδα της Κατοχής και των Μνημονίων»

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) από την ίδρυσή του τον Ιούλιο του 2011 κατήγγειλε την κατοχή της χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και του ντόπιους συνεργάτες τους πολιτικούς και μη, οι οποίοι με τη Δανειακή Σύμβαση που υπέγραψε ο Γ.Α.Π. «…παραχώρησαν οριστικά, αμετάκλητα και άνευ όρων την Εθνική Κυριαρχία και όλα τα περιουσιακά στοιχεία της πατρίδας μας και του ελληνικού λαού…»
Το ξεπούλημα της ΔΕΗ αποτελεί έναν από τους στόχους των διεθνών τοκογλύφων, μιας ΔΕΗ που δημιουργήθηκε από το αίμα του ελληνικού λαού και αποτελεί το σημαντικότερο ίσως κρατικό περιουσιακό στρατηγικό πλεονέκτημα της χώρας αφού μπορεί να καλύψει 100% τις ανάγκες της χώρας σε ηλεκτρικό ρεύμα.  Οι «ανεξάρτητες αρχές ξεπουλήματος» όπως είναι το Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.) που δημιούργησαν όχι μόνο ξεπουλάνε όσο-όσο την περιουσία της χώρας αλλά έχουν και πλήρη ασυλία απέναντι στη δικαιοσύνη μην τυχόν και βρεθεί πατριώτης δικαστής και τους διώξει ποινικά.
Ολόκληρο το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας συνεργάζεται, είτε ενεργητικά είτε παθητικά με τους κατακτητές και ενώ εφαρμόζει όλα τα καταστροφικά για το λαό  μέτρα των μνημονίων, με κάθε τρόπο και ελέγχοντας απόλυτα τα κεντρικά μέσα  ενημέρωσης, τρομοκρατούν το λαό με τον μπαμπούλα της εξόδου από το ευρώ και την ευρωπαϊκή ένωση των τραπεζών.
Το Ε.ΠΑ.Μ. έχει ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου της χώρας, όχι μόνο από την κατασκευασμένη οικονομική κρίση των τραπεζών αλλά και κυρίως την απελευθέρωση της χώρας από το πουλημένο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο:
·       Διαγραφή του χρέους σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο
·       Εθνικό νόμισμα για την ανάπτυξη της οικονομίας με δικά μας μέσα
·       Έξοδο από το ζουρλομανδύα της Ε.Ε. που δεσμεύει την αναπτυξιακή δυναμική της χώρας με ποσοστώσεις και περιορισμούς
·       Τιμωρία όλων των ενόχων που οδήγησαν το λαό και τη χώρα στην καταστροφή και δήμευση των περιουσιών τους
·       Νέο δημοκρατικό σύνταγμα που θα κατοχυρώνει οριστικά και αμετάκλητα την εθνική κυριαρχία και τη δυνατότητα του λαού να αποφασίζει για το μέλλον του
Είναι καιρός να σταθούμε όλοι άξιοι της ιστορίας της πατρίδας μας  και να διαθέσουμε  όλες μας  τις δυνάμεις για να ενωθεί ο λαός με κοινό σκοπό και στόχο της απελευθέρωση της πατρίδας.                 

ΕΠΑΜ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, τηλ.:24210-76432  Γ.Καρτάλη 87 (μεταξύ Κοραή και Χατζηαργύρη)

e-mail:epamcorevolos@gmail.com