Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο ΕΓΕΠΑΜ «Βασικές Γνώσεις στις Παθήσεις του Μαστού στη Γυναικολογία» στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρεία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ) σε συνεργασία με την Κλινική ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, διοργανώνει Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: «Βασικές Γνώσεις στις Παθήσεις του Μαστού στη Γυναικολογία» το Σάββατο, 13 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, στο 8ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας – Αθηνών στη Λάρισα.
Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη γυναικεία κακοήθης νόσος και η εξέταση των μαστών αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της γυναικολογικής εξέτασης. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας για τις υπάρχουσες κατευθυντήριες οδηγίες και παροτρύνσεις, σύμφωνα με τις οποίες κάθε Γυναικολόγος καλείται να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να οργανώσει τη διαγνωστική διαδικασία για όλες τις γυναίκες που φροντίζει, σχετικά με τις παθήσεις μαστού.
Για τις ανάγκες του σεμιναρίου έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα, προκειμένου να παρουσιάσουν τη γνώση, την εμπειρία τους και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα αυτό.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2410 996100 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.iasothessalias.gr και την σελίδα μας στο Facebook ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.