Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ - Ξεσηκωθείτε Έλληνες!

Η Ελλάδα θα σωθεί μόνο όταν καταφέρουμε όλοι οι Έλληνες να ξεσηκωθούμε, να διεκδικήσουμε το δίκιο μας, να παλέψουμε για την Πατρίδα μας, να διαπραγματευτούμε με ίσους όρους τον πλούτο της Πατρίδας μας και να τιμήσουμε το αίμα και τους αγώνες των προγόνων μας. Η πολιτική κλίκα που μας κυβερνάει, αλλά και οι προηγούμενες κλίκες . . . ανδρώθηκαν και ζυμώθηκαν στη διαπλοκή, τη ρεμούλα, την αδιαφάνεια, τον οπορτουνισμό, την ψηφοθηρία.
Το αποτέλεσμα μπροστά στα μάτια μας . . . . ένα πολιτικό σύστημα, ένας κρατικός μηχανισμός που κολυμπάει μέσα στον αμοραλισμό και το ξέπλυμα χρήματος. Και εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να εναλλάσσουμε τα πρόσωπα στην πολιτική σκηνή. Λειτουργούμε σαν πολίτες, λες και μας έχουν κάνει λοβοτομή ! ! ! Δικαιολογούμε τα πάντα, δείχνουμε ανοχή στα πάντα, αφορίζουμε κάθε μορφή αγώνα, εκνευριζόμαστε με τη φωνή που βγάζει ο διπλανός μας . . . που πονάει . . .αυτός, το παιδί του, η γυναίκα του ! ! !
Χάσαμε τη γλώσσα μας . . . αγνοούμε την Ιστορία μας . . . απ αρνηθήκαμε τα σύμβολα μας . . . αλλοτριωθήκαμε σαν κοινωνία . . . εκμοντερνιστήκαμε χάνοντας οτιδήποτε καλό είχαμε σαν έθνος . . . αισθανόμαστε υπερήφανοι για τους Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό . . . και υποτάσσουμε έναν ολόκληρο Ελληνικό λαό στην πείνα, την αναξιοπρέπεια, τη χλεύη . . . Όλοι εμείς είμαστε υπεύθυνοι και αυτόχειρες.
. . . Τα ψάρια που βρίσκονται στην επιφάνεια της θάλασσας είναι μόνο τα νεκρά ! ! !
Ας επιλέξουμε κάποτε τι θέλουμε ! ! ! πως το θέλουμε ! ! !
Είμαστε Έλληνες . . . ας μην το ξεχνάμε!!!