Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Πιλοτικό πρόγραμμα αξιολόγησης βιβλιοθηκών

Με πολύ μεγάλη χαρά, αλλά και λύπη ταυτόχρονα, σας στέλνουμε τα αποτελέσματα της αξιολόγησης που έκανε η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας για την καλοκαιρινή Εκστρατεία 2016.
Οι παιδικές βιβλιοθήκες του Δήμου μας συγκατοικούν στην πρώτη θέση - ανάμεσα σε 110 περίπου βιβλιοθήκες ανά την Ελλάδα - μαζί με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης και τη βιβλιοθήκη "Καραμπουρνάκι" του Δήμου Καλαμαριάς.
Όπως θα δείτε και στους σχετικούς πίνακες με τα κριτήρια που σας στέλνουμε, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της Εθνικής Βιβλιοθήκης, θα ήμασταν μόνοι πρώτοι, αν ο Δήμος Καρδίτσας ή 6-7 μεγάλες εταιρίες της περιοχής μας που απευθυνθήκαμε  (χωρίς αποτέλεσμα δυστυχώς) μας αγόραζαν τη σχετική βιβλιογραφία ή μέρος αυτής (συνολικού ποσού 1000ευρώ περίπου) για να γίνουν ακόμη καλύτερες οι δράσεις μας (στο σημείο αυτό της αξιολόγησης δεν πήραμε κανέναν πόντο!) κι εδώ είναι η λύπη μας.
Αντίθετα θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά και να το γράψετε αυτό στο κομμάτι που θα κάνετε, τον πρόεδρο Κο Μιχάλη Τάντο και τη Διευθύντρια του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Κυρία Γκαγκά Έφη γιατί υλοποίησαν όλες τις επιθυμίες μας σε αγορά αναλώσιμων και άλλων υλικών και φυσικά τον Κύριο Σωκράτη Λεπενιώτη και το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλίας που εδώ και τρία χρόνια στηρίζει τις δράσεις μας με δωρεές διαφόρων υλικών.
Τους εθελοντές μας, τους επώνυμους κι ανώνυμους συμπολίτες μας, που χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους, θα ήταν φτωχότερες οι δράσεις μας.
Φυσικά άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε κι εσάς - μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας μας είναι και δικό σας - για την συνεχή και πολύ όμορφη προβολή των δραστηριοτήτων μας.

για όλες της πληροφορίες της αξιολόγησης πατήστε στο παρακάτω link: