Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Αλαλούμ στην ΕΥΔΑΠ. Σε απίστευτη ταλαιπωρία υποβάλει τους καταναλωτές, καθημερινά

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντή σύνταξης, medlabnews.gr


Σε μια εποχή που ο κόσμος δεν ξέρει τι να πρωτοπληρώσει, έχει στην κυριολεξία στραγγίξει ό,τι έχει και δεν έχει για να αντιμετωπίσει την λαίλαπα των οφειλών σε Ταμεία, οργανισμούς, εφορία, κλπ που τελειωμό δεν έχουν, η ΕΥΔΑΠ παρουσιάζει μια εικόνα απαράδεκτη.
Κάνει προσπάθεια να μαζέψει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές χωρίς όμως να έχει προβλέψει πώς να κάνει πιο εύκολη την ζωή σε όλο αυτό τον κόσμο που προσέρχεται στα ταμεία της για να κάνει ρύθμιση.
Συγκεκριμένα τυπώνει σελίδες με τις δόσεις που πρόκειται να πληρώσουν, ανάλογα με την ρύθμιση, οι καταναλωτές αλλά ο αριθμός παραστατικού που θα χρησιμοποιεί για πληρωμή σε τράπεζες είναι λάθος.
Ώρες ταλαιπωρούνται οι καταναλωτές να προσπαθούν να περάσουν τον 16εξαψήφιο αριθμό που αναγράφονται στα χαρτιά της ρύθμισης της ΕΥΠΑΠ χωρίς αποτέλεσμα. Αναγκαστικά πρέπει να ξαναστηθούν στις τεράστιες ουρές για να περιμένουν από 1 έως και 3 ώρες για να σου πουν οι υπάλληλοι ότι το νούμερο που αναγράφεται είναι λάθος και δεν είναι 16ψήφιο αλλά 18ψήφιο και ότι φταίνε οι τράπεζες!!! ......................