Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Είναι κανείς εδώ; Παρεμπιπτόντως

Οι «σύγχρονες» κατασκευές-εκτρώματα του 20ου και 21ου αιώνα, έχουνε πλέον φτάσει στην παρακμή τους και τα άγρια χαρακτηριστικά τους που μεταξύ μύριων άλλων εκτρωμάτων ξεχωρίζουν, είναι και αυτά των ανεξιθρησκιών, των δημοκρατικών χωρών, (τύπου «ΕΕ» και λοιπών δυτικών χωρών,) των πολυπολιτισμικών κοινωνιών, των διεθνιστικών πολιτικών, των ανώμαλων και προγραμματισμένων μετακινήσεων πληθυσμών, των διαφόρων φυλών και περιέργων γάμων, των τεχνών και των επιστημών, όλα αυτά αποτελούν την παγκόσμια λάμια που λέγεται Νένα Τάξη Πραγμάτων.
Κάπου στο 1945, οι Τσόρτσιλ και Ντάλες, ανάμεσα σε άλλα έλεγαν και τούτα:
«Θα τελειώσει ο πόλεμος, όλα θα τακτοποιηθούν. Κι εμείς θα ρίξουμε όλες τις δυνάμεις που έχουμε, όλα τα μέσα που διαθέτουμε, τα πάντα για να παραπλανήσουμε τους ανθρώπους… Από τη λογοτεχνία και την τέχνη, θα βγάλουμε την κοινωνική ουσία, θα ξεμάθουμε και θα αναγκάσουμε τους καλλιτέχνες να μην παρουσιάζουν την αλήθεια, την πραγματικότητα. Η λογοτεχνία, το θέατρο, ο κινηματογράφος θα δοξάζουν τα πιο χαμηλά ανθρώπινα συναισθήματα. Εμείς θα υποστηρίξουμε τους καλλιτέχνες, που θα εμφυτεύουν στη νεολαία τη λατρεία του σεξ, της βίας, του σαδισμού, της προδοσίας, της ανηθικότητας… Το βασικό στήριγμά μας θα είναι η νεολαία, την οποία θα διαφθείρουμε, θα τη χαλάσουμε, θα την κακοσυνηθίσουμε. Εμείς μέσα από τους νέους, θα κάνουμε κατασκόπους, κοσμοπολίτες. Ναι αυτά θα τα κάνουμε όλα εμείς…»(Απόσπασμα από το βιβλίο του ιστορικού πολυβραβευμένου συγγραφέα Λάμπρου Μάλαμα, «Το Χρονικό της Άλωσης του Υπαρκτού Σοσιαλισμού» σελίδες 656).


 Στις στρωματοποιημένες πολιτείες του κόσμου απ’ τις ληστρικές επιδρομές του μεγάλου κεφαλαίου, η πορεία του χρεοκοπημένου συστήματος, του οποίου με ποικιλόμορφα καμουφλάζ προσπαθούν να καλύψουν και να επιβραδύνουν τη δύση του, στην Παγκόσμια Ημερήσια Διάταξη τίθεται ακατόρθωτο και αφύσικο.  Μόνο που εδώ το «χτύπημα» δε θα έρθει από πάνω, από το θεό, αλλά από τον ποδοπατημένο άνθρωπο, τις αξίες του και τα ιδανικά του  
Ε.Ε. –Τρίκαλα  Φεβρουάριος 08  2017   www.fasoulas.de    e-mail: vaios@fasoulas.de