Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες κόβουν την πίτα τους στην Αθήνα

Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες κόβουν την πίτα τους στην Αθήνα στις 12 Φεβρουαρίου, με συναυλία σύγχρονης Ελληνικής μουσικής με την Χορωδία «ΑΡΙΩΝ» Καρδίτσας
Θα βραβευτούν για την πολυετή προσφορά τους στις Τέχνες και τον Πολιτισμό ο μουσικοσυνθέτης Θωμάς Μπακαλάκος και η ζωγράφος Βούλα Δόγια
            Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11.30’ π.μ. θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα, στην αίθουσα συναυλιών «Άρης Γαρουφαλής» του Ωδείου Αθηνών {οδός Βασ. Γεωργίου 17-19 & Ρηγίλλης – όπισθεν Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων} μεγάλη συναυλία σύγχρονης μουσικής με την γνωστή χορωδία του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Καρδίτσας «Ο ΑΡΙΩΝ».
            Η συναυλία θα περιλαμβάνει συνθέσεις μεγάλων Ελλήνων δημιουργών {Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Κουγιουμτζή, Μάνου Ελευθερίου, Βασίλη Τσιτσάνη κλπ} που θα ερμηνεύσουν 35 χορωδοί υπό την καθοδήγηση του μαέστρου, Χρήστου Σάλτη, ενώ θα ξεκινήσει με το «Τραγούδι της Καρδίτσας» που θα ερμηνεύσει ο τραγουδιστής Λάζαρος Γατσαποστόλης.
            Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών, ενώ θα μοιραστούν δώρα σε όλους τους μικρούς Καρδιτσιώτες που θα παρευρεθούν.
Επίσης, θα βραβευτούν από τον διοργανωτή Σύλλογο για την πολυετή προσφορά τους στις Τέχνες και τον Πολιτισμό, ο πανελληνίως καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης, Θωμάς Μπακαλάκος (κατάγεται από την Κυψέλη Σοφάδων) και η γνωστή ζωγράφος, Βούλα Δόγια (κατάγεται από τους Σοφάδες).
Έχει ορισθεί συμβολική τιμή εισόδου 5 ευρώ, ενώ όλα τα παιδιά θα εισέλθουν δωρεάν. Για πληροφορίες για την εκδήλωση, καθώς και προπώληση εισιτηρίων, μπορείτε να απευθύνεστε στον διοργανωτή Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών {τηλ. 210.3301370 – e-mail: s.a.karditsiwtwn@gmail.com}.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ