Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Ατάκες: Τα τηλεοπτικά κανάλια, οι φιλοξενούμενοι αχυράνθρωποι των κομματικών εταιριών και οι τηλεθεατές.


Από τον αντιμνημονιακο επαναπατριζόμενο Θεσσαλό Πολίτη Βάιο Φασούλα

"Κρίνεις έναν Ηγεμόνα (Πρωθυπουργό) και το μυαλό του, βλέποντας τους ανθρώπους που τον περιστοιχίζουν. Όταν είναι άξιοι, έντιμοι και πιστοί τότε ο Ηγεμόνας είναι σίγουρα συνετός γιατί κατόρθωσε να ξεχωρίσει τους άξιους και να τους κρατήσει πιστούς. Όταν όμως δεν είναι έτσι ο Ηγεμόνας είναι αξιοκαταφρόνητος". Ν. Μακιαβέλι - Ο Ηγεμόνας (Μετάφραση: Ν. Καζαντζάκης)
Τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν γίνει απρόσιτα και αποστροφικά από την συχνή παρουσία των «πολιτικών» μιασμάτων που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Αυτό κάποια στιγμή θα έχει σαν αποτέλεσμα την απόλυτη απομόνωση από την ελληνική κοινωνία και των τηλεοπτικών καναλιών και των αχυράνθρωπων «πολιτικών».
Όσο και αν οι… προσπάθειες των καναλιών να ενημερώσουν…, μ έ σ ω  των κομματικών αστείων όσο και γελοίων «αντιπαραθέσεων…, την ελληνική ξεχαρβαλωμένη κοινωνία από αυτούς, αποτελούν ατόπημα και αν όχι αποπροσανατολισμό, ο οποίος, τηλεοπτικοκομματικός αποπροσανατολισμός διαχέεται σαν ανίατη αρρώστια του αιώνα στην ελληνική κοινωνία.
Ο εμπαιγμός των εταιριών-κομμάτων, όλων των κομμάτων, που δέχεται ο λεηλατημένος ελληνικός πληθυσμός μέσα από την κάθε άποψη αθλιότητα που έχει περιέλθει, μεταξύ άλλων, δείχνει και το ρόλο των τηλεοπτικών καναλιών, πως αποτελούν μέρος του συστήματος και κατά … λογική συνέπεια ως τέτοια λειτουργούν.
Μια απλή ματιά στους σημερινούς καλεσμένους του ΑΝΤ1 …ώρα 09:10 πρωινή, 19-01-2017…, το επιβεβαιώνει. -Σίγουρα οι παρουσιαστές θα έχουνε γερά νεύρα που τους ανέχονται… παρεμπιπτόντως. Η «αντιπαράθεση» της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα της αξιωματικής που οδύρεται πώς να ξανααποκτήσει την εξουσία, δεν μας ενδιαφέρει. Δεκαετίες ήταν στο σβέρκο μας· τους γνωρίζουμε· έχουν περάσει στο πετσί μας σαν μαχαιριά που τα σημάδια της δεν σβήνουν.
Ο τόπος έχει παραδοθεί στα χέρια των «ειδημόνων» της δήωσης και το συχνό-πυκνό τηλεοπτικό βήμα που δίνεται, ιδιαίτερα σε κομματικούς αχυράνθρωπους, συντηρεί στην παραμονή των κάθε ειδών καρεκλοκενταύρων στην εξουσία.
Στις στρωματοποιημένες πολιτείες του κόσμου απ’ τις ληστρικές επιδρομές του μεγάλου κεφαλαίου, η πορεία του χρεοκοπημένου συστήματος, του οποίου με ποικιλόμορφα καμουφλάζ προσπαθούν να καλύψουν και να επιβραδύνουν τη δύση του, στην Παγκόσμια Ημερήσια Διάταξη τίθεται ακατόρθωτο και αφύσικο.

Ε.Ε. –Τρίκαλα  Ιανουάριος 19  2017   www.fasoulas.de    e-mail: vaios@fasoulas.de