Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ο «Πολυπολιτισμός» παγιδευμένος στα δίχτυα του Νεωτερισμού

Λεύτερος Λόγος από τις αποκλειστικές γραφίδες του Βάιου Φασούλα

Στις στρωματοποιημένες πολιτείες του κόσμου απ’ τις ληστρικές επιδρομές του μεγάλου κεφαλαίου, η πορεία του χρεοκοπημένου συστήματος, του οποίου με ποικιλόμορφα καμουφλάζ προσπαθούν να καλύψουν και να επιβραδύνουν τη δύση του, στην Παγκόσμια Ημερήσια Διάταξη τίθεται ακατόρθωτο και αφύσικο


Ο μετανάστης, ο λαθρομετανάστης και ο πρόσφυγας, όσο και οι εγχώριοι μετανάστες, άνεργοι, άστεγοι, επαίτες, αυτόχειρες και άλλοι παρακατιανοί, περιπλανώμενοι και ασυμμάζευτοι, αποτελούν μέρος του «Πολυπολιτισμού»…(γι’ αυτούς δημιουργήθηκε ο «θεσμός» του «πολυπολιτισμού»…) του Παγκόσμιου πληθυσμού και παράλληλα τις πληγές του 20ου και 21ου αιώνα.
Επίσης. Μέσα από τα ίδια τα πράγματα και με οποιουσδήποτε τρόπους, αφήνοντας πίσω τους τις κατεστραμμένες πατρίδες και τις διαμελισμένες τους οικογένειες, παίρνουν τους δρόμους της φυγής για να βρεθούν για άλλη μια φορά σε  επικίνδυνες περιπέτειες. Μάρτυρες τα αμέτρητα ναυάγια, τα θανατηφόρα συρματοπλέγματα και όσοι επιζήσουν, αναζητώντας μια θέση στον ήλιο, να τους ακολουθεί η τραχύμαλλη σκιά της μοίρας τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, σε σκηνές, σε κοντέινερ και σε μια κοινωνία, που η ίδια έχει προβλήματα ύπαρξης.
Τα ίδια πράγματα, των «σύγχρονων» κοινωνιών-κρατών…, (έθνη δεν υπάρχουν, τα έχει διαλύσει το σύστημα…,) οδηγούνται σε μια, επίσης από το παγκόσμιο σύστημα, προπαρασκευαστική εξέλιξη, που τους μετατρέπει σε παγκόσμια ωρολογιακή βόμβα. Άλλωστε η γυμνή πραγματικότητα της ΝΤΠ επιβεβαιώνει πώς καταδικάζει την ανθρωπότητα, η οποία, Νέα Τάξη Πραγμάτων, με μαζοχιστικό τρόπο, τοποθετεί έμψυχα πούλια πάνω σε τσόχα δυναμίτιδας και η συσσώρευση χρήματος που ογκώνεται μπροστά της, δεν έχει αντιληφθεί πως το φυτίλι που έχει ξεκινήσει τη βραδυκίνητη πορεία του, πρώτα αυτούς θα κάψει:
«Μα και φωτιά μας και τ’ άναμμα θα φτάσει…» 

Μα σας βλέπω αδιάφορους, ψυχρούς και παγωμένους

Και σας θωρώ, ναι μεν ζωντανούς, μα πιότερο πεθαμένους
Με πουλημένη την ψυχή στο σατανά  / Και με τα σχέδιά του βαθιά στα λογικά σας
Κι έτσι μπορείτε ν’ ανοίγετε αράδα   / Πα στους ανθρώπους και Πλανήτη μας πληγές
Συμπυκνωμένες, τις κάνετε, αχρείοι / Και μεταβάλλονται σε χρήμα και φωτιά    
Χρήμα για σας, χλιδή, αίσχος, δόλος και αμαρτία / και βογκητά δυσβάσταχτα δικά μας
Μα και φωτιά μας και τ’ άναμμα θα φτάσει 
Δε μάθατε, ω άθλιοι, πως η φωτιά δε στέκεται στη φούχτα
και όλους θα σας κάψει…»

Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Ιανουάριος 28  2017  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de