Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΜΠΑΜΑ


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6 ΜΜ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ


Καλούμε τις γυναίκες της Καρδίτσας να συμμετάσχουν μαζικά στην πικετοφορία καταδίκης της επίσκεψης Ομπάμα που οργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Καρδίτσας την Τρίτη 15 Νοέμβρη στις 6 μμ στην δημοτική αγορά. 

Συντονισμένα, εργατικά συνδικάτα, φορείς του λαϊκού κινήματος, να καταδικάσουμε αποφασιστικά την επίσκεψη - πρόκληση του Ομπάμα στην Ελλάδα, να καταγγείλουμε για άλλη μια φορά τον εγκληματικό ρόλο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, να εκφράσουμε τη διεθνιστική μας αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες-θύματα των ανελέητων συγκρούσεων των μονοπωλίων και των κρατών τους για ισχύ και κέρδη.

Εμείς οι γυναίκες, ως φορείς της νέας ζωής χρειάζεται να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα, ότι δε δεχόμαστε τα παιδιά μας να γίνουν κρέας στα κανόνια τους. Πρέπει να δυναμώσει η πάλη μας ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, που εμπλέκει το λαό μας όλο και πιο βαθιά στους δολοφονικούς ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών, για να ενισχυθούν οι εκμεταλλευτές των εργαζόμενων.
Πρέπει να δυναμώσει η παρέμβαση μας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς - σχεδιασμούς, επεμβάσεις και πολέμους.

Ανεπιθύμητος ο Ομπάμα στην Ελλάδα. Καμία εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.