Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΛΥΒΑΚΙΩΤΩΝ «Ο ΝΟΣΤΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 4ΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ

4ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΛΥΒΑΚΙΩΤΩΝ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ…


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΛΥΒΑΚΙΩΤΩΝ «Ο ΝΟΣΤΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 4ΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ

Κε Διευθυντά,
Ανατέλλοντας η επόμενη μέρα και πριν ακόμη ξεθωριάσουν οι μνήμες από τα γεγονότα και τις συγκινήσεις που προκάλεσαν οι εκδηλώσεις για το 4ο  Αντάμωμα των Απανταχού Καλυβακιωτών, που πραγματοποιήθηκαν στα Καλυβάκια του Δήμου Παλαμά το τριήμερο 1-3 Σεπτέμβριου 2016, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Απανταχού Καλυβακιωτών « Ο ΝΟΣΤΟΣ», αισθάνομαι την ανάγκη ως πρόεδρος του συλλόγου και εκ μέρους όλου του Δ.Σ. να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχή υλοποίηση των εκδηλώσεων μας και συγκεκριμένα:
Ø  Την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Παλαμά, καθώς και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας για την συμβολή τους και την υποστήριξη τους στην όλη διοργάνωση.
Ø  Τους ιερείς που παραβρέθηκαν και τέλεσαν με κατάνυξη την ακολουθία του Εσπερινού, καθώς και τον εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας π. Κων/νο Γιολδάση.
Ø  Την πρόεδρο του Δ.Σ. «Ο ΕΥΡΥΠΥΛΟΣ» κ. Παναγιώτα Σουλιώτη για την πρόθυμη ανταπόκρισή της στο κάλεσμά μας για τη συμμετοχή του τελευταίου στον 1°  ποδηλατικό γύρο που διεξήχθη στις 2 Σεπτέμβρη 2016.
Ø  Τον καραγκιοζοπαίχτη κ. Δημήτριο Καραμαγκιόλα που με την ωραία παράσταση του Θεάτρου Σκιών που παρουσίασε, διασκέδασε μικρούς και μεγάλους φίλους του Καραγκιόζη.
Ø  Τον Διευθυντή του ΕΣΥ Παλαμά κ. Ιωσήφ Χρούμπ για την ιατρική υποστήριξη που παρείχε κατά την διάρκεια του ποδηλατικού γύρου.
Ø  Την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, το τμήμα τροχαίας Καρδίτσας και το Αστυνομικό Τμήμα Παλαμά για την αστυνομική επιτήρηση της διαδρομής του ποδηλατικού μας γύρου. Η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας ήταν άμεση και αποτελεσματική και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι αυτό.
Ø  Τον δάσκαλο Βυζαντινής Μουσικής χορωδίας Παλαμά κ. Ιωάννη Ντελή και μέσω αυτού όλη τη χορωδία του για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους και την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις μας.
Ø  Τον πρόεδρο του χορευτικού ομίλου Παλαμά «Οι Καραγκούνηδες», κ. Παπαθανασίου Αθανάσιο, καθώς επίσης και τον χοροδιδάσκαλο  κ. Επαμεινώνδα Στυλόπουλο, οι οποίοι μας χάρισαν με τους χορευτές τους ωραίες στιγμές.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης οφείλονται:
Ø  Στους Φουστανελοφόρους «Ράξας» Τρικάλων που με τις ωραίες φορεσιές τους, τα καριοφίλια του 1821 και τον ωραίο χορό τους, σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους.
Ø  Στους χορευτές του χορευτικού καταγραφικού συλλόγου «Χορός και τόπος», και στον δάσκαλό τους κ. Σωτήρη Σιόζο που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα και αφιλοκερδώς στις εκδηλώσεις μας και μας χάρισαν ωραίες χορευτικές «φιγούρες».
Ø   Τους εθελοντές Καλυβακιώτες και Καλυβακιώτισσες καθώς και τα νεαρά Καλυβακιωτόπουλα για την μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν στη διοργάνωση και προετοιμασία των εκδηλώσεων.
Ø  Τα μέλη όλου του Δ.Σ. του συλλόγου μας γιατί «ξόδεψαν» πολύ κόπο και χρόνο που δεν τους περίσσευε για να φέρουν σε πέρας την προσπάθεια μας αυτή.
Τέλος, να ευχαριστήσω όλους τους Καλυβακιώτες και Καλυβακιώτισσες αλλά και τους φίλους του Συλλόγου που αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις μας με θέρμη και αγάπη και ανταποκρίθηκαν με αθρόα προσέλευση σ’ αυτές.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία…
Ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Απόστολος Μπακαλάκος