Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Όλοι μαζί μπορούμε να προστατέψουμε την Ελλάδα από φυσικά στοιχειά και «ανθρώπινα» ευρωθεριά.


Γράφει ο αντιμνημονιακός  επαναπατριζόμενος  Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

Ανοιχτή επιστολή προς τους αρχηγούς των κομμάτων, ιδιαίτερα του πρωθυπουργού και του κόμματός του
Η επέλαση των θεομηνιών, που ξεκίνησαν από τις 23 Αυγούστου 2016 και συνεχίζονται με αμείωτη σφοδρότητα μέχρι σήμερα, έχουν σαν αποτέλεσμα νεκρούς και αγνοούμενους συμπολίτες μας και βιβλικές καταστροφές ολόκληρων περιφερειών σε καταστήματα, σπίτια αλλά και ζωντανά.
Η Ελλάδα όφειλε να κηρυχτεί σε «έκτακτη ανάγκη» από όλα τα μνημονιακά και μη κόμματα, ιδιαίτερα από την «αριστερή» συγκυβέρνηση με πρώτο της μέλημα τη ματαίωση του πρωθυπουργού στην έκθεση Θεσσαλονίκης…, τι θα κάνει εκεί, τι θα πει, η προηγούμενη ομιλία του επιβεβαιώνει την …πολιτική του, παρεμπιπτόντως. Και το δεύτερο που  έ π ρ ε π ε  να το είχε κάνει από την πρώτη θεομηνία του Αυγούστου, είναι να ακυρώσει όλες τις συμφωνίες χρεών με τους «δανειστές», όπως τους λένε, ντρέπονται να τους λένε τοκογλύφους, και να κοιτάξει την Ελλάδα στα μάτια που χτυπιέται και διαλύεται ΚΑΙ από τις θεομηνίες.
Εδώ, αυτό που λέμε «όλοι μαζί μπορούμε» κύριοι «αριστεροί» της δεξιάς συγκυβέρνησης και εσείς οι άλλοι της αντιπολίτευσης, που σαν κοράκια καραδοκείτε να αρπάξετε την εξουσία, όλοι μαζί μπορούμε να προστατέψουμε την Ελλάδα από φυσικά στοιχειά και «ανθρώπινα» ευρωθεριά. Δείξτε τη βούλησή σας και τη δύναμή σας (αν έχετε μια στάλα) στην άρνηση των κέρβερων του βορρά και κοιτάξτε τα φυσικά θεριά που δεν αστειεύονται. Οι έλληνες συμπολίτες που πλήγηκαν και πλήγονται συνεχώς χρειάζονται άμεσα αποκατάσταση των ζημιών και όχι πράσινα λόγια. Η δυστυχία και η απόγνωση δε περιμένουν. Αφουγκραστείτε με τη βοή των χειμάρρων και τη δική τους

«EΕ», Ελλάδα, Σεπτέμβριος 08 2016  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de