Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού 2016 Κοινοτική-Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλλιθήρου

Η Κοινοτική-Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλλιθήρου δημοσιοποίησε το λογότυπο του 4ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού (16-21 Αυγούστου), καθώς και τις λέξεις-κλειδιά: «αγκαλιά», «ήματα», «γέφυρα», «φτερούγισμα».
Οι Ομάδες, που καλύπτουν –υποχρεωτικά- όλο το ηλικιακό φάσμα και οι παίχτες / παίχτριες που θα αναζητήσουν συμμετοχή σε μια από τις 4 Ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κανονισμούς / όρους του Παιχνιδιού στην 1η Προ-συνάντηση που θα γίνει την Τρίτη 16 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ. Στο τέλος της συνάντησης οι Ομάδες θα λάβουν φάκελο υλικού και τις πρώτες Αποστολές τους.
Την επόμενη μέρα, στη 2η Προ-συνάντηση (Τε 17 Αυγ) θα γίνει η ανακήρυξη και παρουσίαση των Ομάδων, καθώς θα συμπληρώνονται και θα ανανεώνονται οι Αποστολές τους.
Το κύριο μέρος του Παιχνιδιού θα διεξαχθεί 18 ως 21 Αυγούστου με πρωινές και απογευματινές συναντήσεις των Ομάδων.

Περισσότερες λεπτομέρειες και συνεχής ενημέρωση στην Ομάδα της Βιβλιοθήκης στο facebook, στο sekliza.blogspot.com και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του Θησαυρού “βασιλικό & δυόσμο” (bkd.listen2myradio.com). Τέλος, στο κανάλι της Βιβλιοθήκης στο Youtube θα βρείτε οπτικοακουστικό υλικό, όπως το σήμα του φετινού Θησαυρού και τα τραγούδια-καλέσματα των περσινών Ομάδων.