Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

1η παιδική ορειβατική κατασκήνωση από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η παιδική ορειβατική κατασκήνωση, που οργάνωσε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ) στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα. Δέκα έξι μικροί φίλοι, ηλικίας από 7 μέχρι 16 χρόνων συμμετείχαν στην τριήμερη κατασκήνωση, στον χώρο του ορειβατικού καταφυγίου ‘’Ελατάκος’’ στα 1456 μέτρα υψόμετρο, σ ένα πανέμορφο τοπίο,  στις παρυφές των κορυφών Σουφλιστάρα και Πετσαλούδα των Αγράφων.
    Το πρόγραμμα περιελάμβανε δραστηριότητες, με την καθοδήγηση  έμπειρων συνοδών και εκπαιδευτών, όπως ορεινή πεζοπορία, μαθήματα προσανατολισμού, παιχνίδια σχετικά με τη φύση και το βουνό, αλλά και πολλά άλλα παιχνίδια και φυσικά δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς μπάνιο στη λίμνη Πλαστήρα, με τα παιδιά να είναι ενθουσιασμένα με τις δραστηριότητες και να ζητάνε επίμονα να ξαναγίνει του χρόνου με περισσότερες μέρες διάρκεια.
    Ο ΕΟΣΚ ευχαριστεί τα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς και τους γονείς τους που του τα εμπιστεύτηκαν, τους φίλους που πρόσφεραν υλικά, αλλά και τους εθελοντές που βοήθησαν στην διοργάνωση, και δίνει υπόσχεση να το συνεχίσει αυτό το εγχείρημα και τις επόμενες χρονιές.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του ΕΟΣΚ στα τηλ: 6973695595 – 6974110853, στο http://eoskarditsas.blogspot.com/ και στο https://www.facebook.com/eoskarditsas και για ηλεκτρονική επικοινωνία στο e-mail eoskarditsas@yahoo.gr