Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

«Το ΙΚΕΑ Θεσσαλίας κοντά στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ.»


Για άλλη μια χρονιά, τρίτη συνεχόμενη, το ΙΚΕΑ Θεσσαλίας στηρίζει το έργο των Παιδικών Βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας.
Την Παρασκευή το απόγευμα ο βιβλιοθηκονόμος των παιδικών βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Θανάσης Κουρόγλου παρέλαβε από το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλίας και τον υπεύθυνο υπάλληλο Κύριο Σωκράτη Λεπενιώτη την κούτα με τα υλικά, αξίας περίπου 400€ που προσφέρει το ΙΚΕΑ Θεσσαλίας για 3η συνεχόμενη χρονιά.
Μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, καρέκλα γραφείου, κουρτίνες, βιβλιοθήκες για CD, χαλάκια εξώπορτας και αρκετά άλλα υλικά θα καλύψουν διάφορες λειτουργικές ανάγκες των παιδικών βιβλιοθηκών, με σκοπό να διευκολύνουν το έργο τους και να δώσουν μια καλύτερη λειτουργικότητα στους μικρούς, αλλά φιλόξενους χώρους τους.

Οι παιδικές βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, ευχαριστούν το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλίας και τον κύριο Σωκράτη Λεπενιώτη, που για άλλη μια χρονιά στάθηκαν δίπλα τους κι εύχονται η κίνηση αυτή του ΙΚΕΑ Θεσσαλίας, να αποτελέσει παράδειγμα και σε άλλες εταιρίες να βοηθήσουν με υλικά ή βιβλία το πολύτιμο έργο των παιδικών βιβλιοθηκών προς τα παιδιά της πόλης μας και όχι μόνο.