Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Κωτσός: «Φιλοδοξούμε να καταστήσουμε το Δήμο Μουζακίου πανελλήνιο αθλητικό προορισμό»

Το Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Κωτσός συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κ. Φασιανού και την πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Αθλητισμός Πολιτισμός κ. Ρούσσα και παρακολούθησε την προπόνηση της Εθνικής ομάδας Βόλεϊ Πανκορασίδων . 
Ο κ. Κωτσός συζήτησε με τους προπονητές και με αθλήτριες που φιλοξενούνται στο Μουζάκι και εισέπραξε απ’ όλους τα καλύτερα λόγια τόσο για τη φιλοξενία όσο και για την κατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου.
Θυμίζουμε ότι αυτή την περίοδο και για όλο το μήνα Ιούλιο το Μουζάκι θα είναι στο επίκεντρο του πανελλήνιου βόλεϊ καθώς θα εκεί θα γίνει η προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων Πανκορασίδων και Παμπαίδων. Παράλληλα στις αρχές Αυγούστου θα έλθει στο Μουζάκι η Εθνική ομάδα Κορασίδων για προετοιμασία.
«Θέλω να σας εκφράσω τη μεγάλη μας ικανοποίηση που επιλέξατε την πόλη μας για την προετοιμασία των ομάδων σας. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να φιλοξενούμε στο Μουζάκι πανελλήνιου επιπέδου ομάδες και διοργανώσεις. Εξάλλου είναι στους στόχους μας και στη στρατηγική μας να αναδείξουμε την περιοχή μας ως τόπο προορισμού για προετοιμασία αθλητικών ομάδων και για φιλοξενία αθλητικών διοργανώσεων πανελλήνιου επιπέδου. Φιλοδοξούμε το Μουζάκι να μπει στον αθλητικό χάρτη ως ένας φιλόξενος και άρτιος αθλητικός προορισμός. Εύχομαι η διαμονή όλων σας να είναι ευχάριστη, να πετύχετε τους στόχους σας και αποτελέσετε πρεσβευτές και διαφημιστές της περιοχής μας. Θέλω να συγχαρώ και τις συνεργάτιδές μου κ.κ. Φασιανού και Ρούσσα για τις ακούραστες προσπάθειές τους προκειμένου όλα να είναι στην εντέλεια» δήλωσε στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους προπονητές και τις αθλήτριες ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός