Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Εντυπωσιακή η παρουσία των ιππέων και των αλόγων στο Μαυρομμάτι

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των ιππέων και των αλόγων στο Μαυρομμάτι στο πλαίσιο της πανελλήνιας συνάντησης ιππικών ομίλων που διοργάνωσε και φέτος ο ιππικός όμιλος «Βουκεφάλας»
Μέλη ιππικών ομίλων απ’ όλη την Ελλάδα κατασκήνωσαν στο χώρο του Δημοτικού Αναψυκτηρίου στο Μαυρομμάτι και κέρδισαν τα βλέμματα όχι μόνο των Μαυρομματιανών αλλά και όλων των Δημοτών του Δήμου Μουζακίου καθώς έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην ευρύτερη περιοχή.
Η πανελλήνια συνάντηση των ιππικών ομίλων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των κορυφαίων εκδηλώσεων για το Δήμο Μουζακίου, αλλά και για την Καρδίτσα «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ» προς τιμή του ήρωα του 1821 Γεωργίου Καραϊσκάκη.
Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Νώντα Γκινή επισκέφθηκε την κατασκήνωση των ιππέων και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του συλλόγου ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ που επέλεξε το Μαυρομμάτι για την υλοποίηση της πανελλήνιας συνάντησης.
«Η παρουσία τόσων ιππικών ομίλων απ’ όλη την Ελλάδα στο Δήμο Μουζακίου είναι ένα σημαντικό γεγονός για την περιοχή μας και ιδιαίτερα για την ιστορική μας έδρα και γενέτειρα του Γεωργίου Καραϊσκάκη, το Μαυρομμάτι. Τα άλογα με τους αναβάτες μας εντυπωσίασαν όλους και κυρίως κατέδειξαν ότι οι προσπάθειες που καταβάλουμε ως δημοτική αρχή να αναδείξουμε το Δήμο μας ως προορισμό για κάθε είδους δραστηριότητα αρχίζει και αποδίδει καρπούς. Καλέσαμε το σύλλογο ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ να καθιερώσει την πανελλήνια συνάντηση στο Μαυρομμάτι καθώς όπως μας ειπώθηκε μείνανε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία και κυρίως από το περιβάλλον στο οποίοι κινήθηκαν και διανυκτέρευσαν» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός